INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 corball d'1 kg
1 llima
1 llimona
Ceba adobada o 1 ceba de Figueres
Pebrot picant o piparra
Sal Maldon
Pebre mòlt
Coriandre fresc o julivert
PREPARACIÓ
Preparar la ceba adobada, és un procés molt senzill.
Demanem a la peixateria que ens netegin el peix i ens deixin els lloms sense espina. El congelem al menys 2 o 3 dies.
Quan encara està semi congelat, posem el peix a sobre d'una fusta amb la pell a sota. Amb un ganivet fem filets de mig cm de gruix, els posem en una safata i els salpebrem.
Fem suc d'una llima i d'una llimona, ho barregem, ho colem i amanim el peix.
Tallem la piparra petita, la ceba a la Juliana, i ho posem damunt del peix.
Acabem el plat amb coriandre o julivert picat per sobre.
Deixem reposar 10 minuts a la nevera i servim.
PER SABER-NE MÉS
El cebiche és un plat tradicional peruà que es prepara amb peix cru, llimona, ceba, coriandre i pebrot picant. Nosaltres hem substituït el pebrot picant per piparra i el coriandre per julivert.
És important congelar-lo per evitar l'anisakis.
Podem cuinar aquest plat amb altres peixos com ara, calet, orada, pagre, déntol, etc.
LA RECEPTA EN UN MINUT
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un plat de peix, fresc i lleuger, boníssim i ràpid de preparar
Montse