Escamarlans a la sal

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

1,5 kg d'escamarlans
Sal gruixuda


PREPARACIÓ I COCCIÓ

Escalfem el forn a 250 ºC. Agafem una safata de forn i hi fem un llit de sal gruixuda d'1 cm aprox. Hi posem els escamarlans al damunt, tal com es veu a la foto.

Els enfornem 7 minuts. Servim a taula amb la mateixa safata.

 PER SABER-NE MÉS

Els escamarlans han de ser ben frescos. Per fer aquesta recepta, hem utilitzat escamarlans de Blanes de mida mitjana. Els de mida petita o de morralla, són millors per saltar-los a la paella. Si fem servir escamarlans de mida grossa, hem d'augmentar una mica el temps de forn. Els poden degustar tal com surten del forn. Els podem amanir amb un raig d'oli d'oliva i pebre.

VIDEORECEPTA
Cigalas al horno y a la salLa recepta en 1 minut  

RESULTAT A TAULA

Més fàcil, impossible. Què vagi de gust!

Júlia