INGREDIENTS
800 g de lluç tallat a supremes
4 alls
Bitxo
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre blanc mòlt
Vinagre de Xerès (4 cullerades soperes)
Farina
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem lleugerament el peix i l'assequem amb paper de cuina.
Salpebrem i enfarinem.
Laminem els alls.
Posem una paella al foc amb oli. Fregim el lluç i el reservem calent.
A la mateixa paella, fregim els alls i el bitxo fins que ens quedin rossos però no cremats.
Seguidament afegim el vinagre a la paella i el deixem reduir. Apaguem el foc i reguem el lluç amb el contingut de la paella.
Servim calent.
PER SABER-NE MÉS
Plat molt popular a Euskadi. El podem fer amb qualsevol mena de peix.
RESULTAT A TAULA
Un plat de peix finíssim, de festa i per quedar bé.
Júlia i Montse