Bonítol, melva, bacoreta, tonyina... amb ceba, mel i soja

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES
1 kg de bonítol
3 cebes grosses
3 grans d'all
1 llimona
50 ml de vi ranci
2 cullerades de mel
75 ml de soja
Oli d'oliva verge extra
Sal

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Tallem la ceba a la Juliana. Laminem els alls i reservem. Posem oli en una cassola, l'escalfem i marquem el bonítol. No ha de quedar cuit. El traiem de la cassola i el reservem.
A la mateixa cassola, afegim l'all, el daurem lleugerament i hi afegim la ceba. Salem i coem a foc suau. Quan la ceba comenci a enganxar-se al fons, afegim un raig de vi ranci i l'acabem de coure.
Preparem una barreja amb la soja, el suc de la llimona, la mel i l'afegim a la cassola. Deixem coure 5 minuts, posem el bonítol a sobre, tapem la cassola, parem la cocció, deixem reposar 5 minuts i servim.

PER SABER-NE MÉS
Aquest plat el podem cuinar amb melva, bacoreta, tonyina, etc. El peix ha de coure molt poca estona per evitar que quedi sec.

VIDEORECEPTA
Bonítol, melva, bacoreta, tonyina... amb ceba, mel i soja La recepta en 2 minuts

RESULTAT A TAULA

Un plat de peix pescat per nosaltres amb un toc oriental. Boníssim!

Montse i Júlia