Cap roig i panegal a l'espatlla

INGREDIENTS
1 polla de 750 g
1 panegal de 500 g
3 grans d'all
Oli d'oliva verge extra
Sal
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Demanem el peix escatat, net i obert.
Encenem el forn a 190 ºC.
Untem amb oli una safata de forn i hi posem el peix salpebrat amb la pell a sota.
En un morter piquem els alls pelats amb sal, afegim un raig d'oli, el julivert picat i ho barregem.
Repartim la barreja damunt del peix, l'enfornem 10 o 15 minuts.
Servim de seguida.

PER SABER-NE MÉS
No li hem tret l'espina per aprofitar tota la carn del peix.
El temps de cocció pot variar en funció de la mida del peix.

VIDEORECEPTA


Cap roig i panegal a l'espatllaLa recepta en 1 minut

 


RESULTAT A TAULA

Un plat senzill de preparar amb un resultat espectacular. 

Montse