INGREDIENTS
Uns 700 g de peix
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre negre mòlt
Per acabar la cocció
50 ml d'oli d'oliva verge extra
4 grans d'all laminats
20 ml de vinagre de Xerès
1 cullerada sopera rasa de pebre vermell dolç
Julivert picat
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanarem a la peixateria qque ens prepatrin el peix sense l'espina central.
Escalfem el forn a 180 °C.
En una safata apta per a forn, posem el bonítol amb sal, pebre negre i un rajolí d'oli. Entrem la safata al forn 10 minuts.
En una paella daurem els alls amb oli; afegim el pebre vermell i el vinagre, sacsegem uns segons i parem el foc.
Quan hagin transcorregut 10 minuts de forn, aboquem el contingut de la paella sobre el peix, deixem coure 5 minuts més i retirem el peix del forn.
Escampem per sobre julivert picat i servim.
PER SABER-NE MÉS
L'única dificultat d'aquest plat és procurar que el peix no quedi sec. No hem de sobrepassar el temps de cocció.
VIDEORECEPTA
LA RECETA EN 2 MINUTS
RESULTAT A TAULA
Una recepta ràpida i senzilla, boníssima!
Júlia