INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 o 500 g de bonítol
Sal Maldon
Pebre negre molt
Llimona
Oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
Netegem el peix, l'obrim per la meitat i traiem l'espina. Amb la pell a la part de sota, tallem filets prims com el "carpaccio" i el posem en una safata.
Mullem un pinzell amb el suc de llimona i pinzellem tot el peix.
Salpebrem al gust i ho deixem 30 minuts a la nevera.
El treiem de la nevera uns minuts abans de servir-lo, l' amanim amb un bon oli d'oliva i ja el tenim llest per servir.
PER SABER-NE MÉS
Pel que fa a l'anisakis ( preparem un peix cru), és recomanable congelarlo. En aquest cas, el podem tallar amb la talladora d'embotits quan estigui una mica descongelat i encara queda millor.
També el podem servir amb una mica de cibulet i uns grans de pebre vermell i li donarem un toc de festa.
RESULTAT
El podem menjar com aperitiu, com entrant, acompanyat amb llesquetes de pa amb tomàquet ...
Montse i Júlia