INGREDIENTS
Bacallà fumat
Oli d'oliva verge extra
Pebre negre mòlt
Pinyons
PREPARACIÓ
Comprem el bacallà fumat i l'estenem en una plata per veure com són els talls.
Si són massa gruixuts, els posem entre dues làmines de plàstic i passem el corrò per sobre.
Posem el bacallà a la plata on el servirem i l'amanim amb l'oli i el pebre.
Posem una paella al foc i torrem els pinyons a foc suau. Hem de vigilar la paella perquè no es cremin.
Un cop els pinyons torrats, els escampem per sobre del bacallà i servim.
PER SABER-NE MÉS
És important comprar bacallà de qualitat. Nosaltres el comprem envasat amb oli vegetal, però l'assequem amb paper de cuina i afegim oli d'oliva verge extra. Compte al torrar els pinyons, poseu el foc baix. Si podeu, serviu-lo acabat de fer. El bacallà ben amanit i els pinyons torrats calents dónen una combinació de sabors molt especial.
RESULTAT A TAULA
Bo, senzill. Més fàcil i ràpid, impossible. Aquest plat es pot servir com a entrant o per picar. Que vagi de gust!
Montse i Júlia