INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 llenguados
Oli
Mantega
Sal
Farina
Per fer la salsa meunière
75 g de mantega
1 llimona
Julivert
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens netegin el peix i li retirin la pell.
Els rentem lleugerament, els eixuguem amb paper de cuina, els salem i els enfarinem.
Els fregim en una paella amb mantega i una mica d'oli ben calent.
Preparació de la salsa
Posem els llenguados a la safata on els servirem.
Desfem la mantega a la mateixa paella, hi afegim el suc de la llimona i coem un parell de minuts.
Amanim amb la salsa.
Hi afegim el julivert picat i servim.
PER SABER-NE MÉS
La meunière és una tècnica francesa. Es prepara el peix amb mantega, llimona i julivert. El peix es pot arrebossar o fregir directament.
RESULTAT A TAULA
Un clàssic de la cuina francesa, delicat i boníssim. Què vagi de gust!
Montse i Júlia