INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g de bacallà esqueixat i dessalat
1 ceba ratllada
4 tomàquets tallats
5 ous
Olives farcides
Pebre negre mòlt
Sal
Oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ
Bullim els ous 10 minuts, els refredem sota l'aixeta i els pelem.
Els tallem en 6 talls.
En una plata repartim bé el bacallà, posem per sobre la ceba ratllada i el tomàquet.
Amanim amb oli i sal.
Afegim l'ou tallat i les olives.
Acabem el plat escampant una mica de pebre.
PER SABER-NE MÉS
El temps de cocció dels ous és important. No han de bullir més de 10 minuts. Si ens passem, la part externa del rovell queda d'un color verdós.
Aquesta és una recepta de la Loreto.
RESULTAT A TAULA
Una esqueixada fàcil i diferent que us agradarà.
Montse i Júlia