Esqueixada de bacallà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g de bacalla esqueixat i dessalat
1 ceba ratllada
4 tomàquets tallats
5 ous
Olives farcides
Pebre negre mòlt 
Sal
Oli d'oliva verge extra

 

PREPARACIÓ

Bullim els ous 10 minuts, els refredem sota l'aixeta i els pelem.
Els tallem amb 6 talls cadascún.
En una plata repartim bé el bacallà, posem per sobre la ceba ratllada i el tomàquet. Amanim amb oli i sal.
Afegim  l'ou tallat i les olives.
Acabem el plat  escampant una mica de pebre.

 

PER SABER-NE MÉS

El temps de cocció dels ous és important. No han de bullir més de 10 minuts. Si ens passem, la part externa del rovell queda d'un color verdós.
Aquesta és una recepta de la Loreto.

 

RESULTAT A TAULA

Una esqueixada fàcil i diferent que us agradarà.

 

 Montse