INGREDIENTS
8 o 10 sardines per persona
Sal
Oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Escalfem el forn a 220 ºC.
Netegem les sardines. Retirem cap i tripa i les passem per aigua.
Agafem una plata, la cobrim amb paper de forn i posem molt poc oli i sal damunt del paper.
Disposem les sardines una al costat de l'altra.
Enfornem i esperem 5 minuts justos.
Retirem la plata i servim. Podem preparar un bol petit amb all i julivert picat, ho cobrim d'oli i afegim unes gotes de vinagre.
Al moment de menjar, podem amanir les sardines. Encara millor!
PER SABER-NE MÉS
Si fem les sardines al forn, evitem l'olor que desprenen quan les fem a la brasa o a la planxa.
LA RECEPTA EN UN MINUT
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un plat ràpid, boníssim, senzill i econòmic. El podem acompanyar amb una bona amanida i pa amb tomàquet.
Montse i Júlia