Carpaccio de taronja

INGREDIENTS
3 o 4 taronges 
40 g de sucre en pols
100 ml de mistela o de moscatell
1/2 llimona 
Romaní fresc
Torró de xocolata 

PREPARACIÓ

Rentem una taronja i la pelem la taronja sense agafar la part blanca. 
Tallem la pell a tires molt fines i reservem.
En un cassó posem 125 ml d'aigua i 20 g de sucre en pols.
Ho escalfem. Quan arrenqui el bull parem el foc i afegim les tires de taronja.
Les deixem 5 minuts, escorrem i reservem.
Pelem les taronges a sang eliminant tota la part blanca.
Les tallem a rodelles fines i reservem.
Preparem una barreja amb 100 ml de mistela, el suc de mitja llimona i els 20 g restants de sucre en pols.
Amb aquesta barreja reguem la taronja, afegim la pell de taronja i reservem a la nevera 1h.
En una copa posem la taronja, repartim les tires de pell confitades, afegim els trossos de torró i acabem amb romaní fresc, esmicolat ben petit.


PER SABER-NE MÉS

Recepta d'aprofitament de Francesc Murgadas. Ideal per aprofitar el torró que ha quedat de les Festes de Nadal. 
Si la prepareu per als petits de la casa, substituïu la mistela per suc de taronja. 

 

VIDEORECEPTA

Carpaccio de taronjaLa recepta en 2 minuts

 

 

RESULTAT A TAULA

Unes postres bones, senzilles, originals i vistoses.

 Montse i Júlia