INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

500 g de maduixes
125 g de nabius
125 g de gerds
250 g de cireres

Suc de llimona
Sucre, opcional

PREPARACIÓ

Rentem cada fruita per separat i la deixem escórrer.
Tallem les maduixes en dos o en quatre segons la mida.
Traiem el pinyol a les cireres i en deixem algunes senceres per decorar.
Els nabius i els gerds, els posem sencers.
Els gerds són delicats. Els hem de tractar amb delicadesa.
Anem fent capes, millor no barrejar per no malmetre la fruita.
Amanim amb una mica de suc de llimona i sucre, si n'hi volem.
Tapem el bol amb film i reservem a la nevera.

PER SABER-NE MÉS

Els fruits vermells són una delícia que no ens podem perdre. Rics en fibra, minerals i vitamines. Amb propietats molt interessants per a la nostra salut. Servim aquesta macedònia fresca de nevera. Unes postres excel·lents amb un color espectacular.

RESULTAT A TAULA

Vistosa, fàcil, ràpida de fer i boníssima. No deixeu de fer-la!

Montse i Júlia