INGREDIENTS

1,2 kg de pomes golden
400 g de farina
150 g de sucre morè
200 g de mantega 
1 culleradeta d'essència de vainilla
1 polsim de canyella

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Encenem el forn a 170 ºC.
Preparem una barreja amb la farina, el sucre, la mantega, la vainilla i la canyella.
Ho barregem bé i ens quedarà una massa grumollosa i irregular. 
Pelem les pomes, els hi traiem el cor i les tallem a trossos d'uns 2 o 3 cm.
Posem els talls de poma en una plata de forn.
Tapem amb un drap de cuina i pressionem lleugerament.
Retirem el drap i hi afegim la barreja per sobre.
Tornem a pressionar lleugerament sense drap i amb les mans.
Ho entrem al forn calent uns 30-35 minuts.
Sabrem que està cuit quan comenci a quedar daurat i cruixent.
Servim calent o tebi acompanyat de nata o gelat de vainilla. 

 

Apple crumble

PER SABER-NE MÉS

L' Apple crumble és una de les postres típiques del Regne Unit. Als  Estats Units s'anomena apple crisp. Un cop fet es conserva bé una setmana. Escalfeu-lo una mica abans de servir. Aquesta recepta ens l'ha explicat en Daniel Coolbear. 

RESULTAT A TAULA

Unes postres angleses fàcils i bones, ideals per a l'hivern.

Montse