Roques de xocolata

INGREDIENTS

1 paquet de patates xips de 125 g
1 rajola de xocolata negra del  70%
Sal Maldon

PREPARACIÓ
Obrim la bossa de patates, amb les dues mans premem i esmicolem les patates a la mateixa bossa.
Ens han de quedar de la mida dels flocs dels cereals.
En un bol, hi posem la xocolata trencada i la fonem al bany Maria o al microones.
Remenem la xocolata i deixem que perdi temperatura.
Afegim les patates esmicolades a la xocolata fosa.
Remenem amb suavitat per formar una pasta irregular que tingui consistència.
Preparem una plata gran, posem a sobre paper de forn i, amb dues culleres, anem fent petits pilons, fent les roques.
Posem a sobre de cada roca unes escates de sal.
Deixem refredar a la nevera uns 30 minuts. 

PER SABER-NE MÉS
Si fonem la xocolata al microones, afegirem una cullerada d'aigua. Donarem tocs curts i anirem remenant, compte que la xocolata no es cremi!
Aquesta recepta ens l'ha explicat la nostra amiga Maria Domingo. 

RESULTAT
Aquestes roques són  un vici! Ideals per als amants de la xocolata!

Júlia i Montse