Palmeretes

INGREDIENTS PER A 4 o 6 PERSONES
1 làmina de pasta de full 
50 g sucre

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Escalfem el forn a 180 ºC. 
Netegem la superfície on treballarem, l'espolsem amb el sucre. 
Desenrotllem la làmina de pasta de full i la posem a sobre de la superfície neta i ensucrada.
Tornem a espolsar sucre per sobre.
Passem el corró per tal que el sucre quedi agafat a la pasta de full.
Dobleguem per la meitat, posem un mica més de sucre, passem el corró suaument i tornem a doblegar fins a  tres vegades.
Un cop la pasta enrotllada la tallem, li donem forma i la posem a la plata del forn folrada amb el paper vegetal reservat.
Les palmeretes s'han de posar espaiades, amb l'escalfor s'inflen.
Enfornem 15 o 20 minuts.
A mitja cocció les girem.
Cal vigilar el forn; es couen molt ràpidament.


PER SABER-NE MÉS
La pasta de full pot ser fresca o congelada; en aquest últim cas, l'hem de descongelar una estona abans.

LA RECEPTA EN UN MINUT

OlleresVIDEORECEPTA

 

RESULTAT
Unes postres  o un berenar fàcil i ràpid. Perfecte per a fer-lo amb nens.

Montse i Júlia