INGREDIENTS
300 g de mores
100 g de sucre llustre
1 llimona
1 poma
500 ml d'aigua ben fresca
ÈSTRIS: 1 robot o batedora
Rentem les mores. Pelem la llimona, retirant tota la part blanca. Pelem la poma i reservem
PREPARACIÓ SISTEMA TRADICIONAL
Posem el sucre llustre al vas de la batadora. Afegim la fruita, triturem uns minuts.
Afegim l'aigua ben fresca i triturem un minut més.
PREPARACIÓ ROBOT THERMOMIX
Preparem el sucre llustre: Posem sucre al vas i programem 10 segons veliotat 7-10
Afegim la fruita al vas i programem 3 minuts velocitat 7-10.
Afegim l'aigua i programem 30 segons velocitat 5
El servim ben fresquet.
LA RECEPTA EN UN MINUT
VIDEORECEPTA
PER SABER-NE MÉS
Les mores ajuden a reduir el risc de malalties. Tenen vitamina C i propietats antibiòtiques, antibacterianes i antioxidant.
És un excel·lent diürètic, elimina de toxines i retarda l'envelliment cel·lular. Son una font de glucosa saludable. Menjar-les en estat natural i madures és un mètode efectiu per desintoxicar l'organisme.
RESULTAT
Un batut de temporada, sa i boníssim.
Montse