Maduixes de Mòdena amb sucre de canya

INGREDIENTS

500 g de maduixes
5 cullerades de sucre de canya
3 cullerades de vinagre de Mòdena

PREPARACIÓ

Rentem les maduixes, les deixem escórrer, retirem la part de verd superior (el peduncle), i les tallem en dos o quatre parts. Les posem en un bol, afegim el vinagre de Mòdena i el sucre. Remenem per barrejar tots els ingredients, tapem amb film i ho deixem a la nevera fins al moment de servir. Al cap d’una hora, hi haurà un suc boníssim.

PER SABER-NE MÉS

Hem de passar les maduixes per aigua ràpidament, el remull les perjudica. També les hem d’escórrer i eixugar-les amb un drap de cuina. La humitat les fa malbé. No es guarden gaires dies a la nevera, les hem de consumir ràpidament. Prudència amb el vinagre  de Mòdena, té un gust potent.

 

VIDEORECEPTA
Maduixes amb vinagre de Mòdena i sucre de canyaLa recepta en 1 minut

 

 

 

 

RESULTAT A TAULA

Una altra manera de preparar les maduixes. Fàcil, saborosa i diferent. Que vagi de gust!

Júlia