Macedònia tradicional amb maduixes

INGREDIENTS PER A QUATRE PERSONES

1 poma
1 pera
2 plàtans
500 g de maduixes
2 taronges
Suc de taronja

Sucre, opcional

PREPARACIÓ

Rentem les maduixes i les tallem en dos o quatre parts, segons la mida.
Pelem els plàtans i els tallem a rodanxes.
Pelem una taronja a sang i traiem els grills sense la pell. Amb l’altra en fem suc.
Pelem les pomes i les peres, els  retirem el cor, les tallem a quarts i cada quart en dos o tres parts.
Barregem amb cura tota la fruita en un bol. Amanim amb el suc de taronja i reservem a la nevera fins al moment de consumir-la.

PER SABER-NE MÉS

Prepareu aquesta macedònia amb la fruita al punt. Procureu barrejar-la poc i amb cura.
Així evitarem que la fruita es trenqui. No hi hem afegit sucre. És més saludable i, amb fruita de qualitat no és necessari.

RESULTAT A TAULA

La macedònia tradicional, de tota la vida. Unes postres que a casa es preparaven quan començava la temporada de maduixes.

Júlia i Montse