INGREDIENTS
1 pinya natural
1 llima
1 cullerada de postres de mel


PREPARACIÓ
Rentem bé la pinya. La tallem com un meló. Retirem la pell i la part de l'interior més dura. Fem talls tal com es veu a la foto i en fem broquetes. Ratllem per sobre la pell de la llima. Tapem la pinya amb film transparent i la guardem a la nevera. Fem suc amb la llima, afegim la mel i el guardem a la nevera dins d'un pot de vidre.
Al moment de servir, traiem la pinya de la nevera, retirem el film i l'amanim amb el suc de llima. Servim immediatament.


PER SABER-NE MÉS
Recepta del llibre "La Comida de la Familia", de Ferràn Adrià i l'equip d'El Bulli.  Reserveu la pell i el tronc interior de la pinya per fer aigua de pinya.


RESULTAT A TAULA
Boníssim, fàcil, fresc, vistós, saludable. Que més es pot demanar? Que vagi de gust!

Júlia