INGREDIENTS PER 3 BARRES DE TORRÓ

3 motlles per a torró o 3 caixes buides reciclades

Paper de forn  
150 g de cereals torrats i ensucrats 
100 g d'arròs inflat
300 g de praliné d'avellanes
500 g de xocolata amb llet

Praliné d'avellanes

150 g d'avellanes torrades

150 g de sucre

Preparació del praliné

Barregem 150 g d'avellanes pelades  amb 150 g de sucre. Ho triturem tot amb una  picadora o un robot de cuina. Ens ha de quedar una pasta homogènia i oliosa.

PREPARACIÓ

Barregem en un bol els cereals, afegim el praliné i ho barregem bé. Escalfem la xocolata al bany maria o al microones.  Si utilitzem el  microones fem sessions curtes de 20-30 segons, anem remenant i controlant que no es cremi. Compte amb la temperatura del microones. Si la xocolata es crema, l'hem de llençar. Barregem la xocolata fosa  amb la barreja de cereals i praliné. Ho hem de barrejar amb suavitat. Omplim els motlles folrats amb paper de forn i els deixem refredar.

PER SABER-NE MÉS
Com a motlle, podem utilitzar alguna capsa de torró reciclada; també podem fer servir un tetrabrik tallat per la meitat.

RESULTAT

Tan fàcil i tan bo. El  podem fer tot l'any; en porcions petites resulta ideal per servir amb el cafè, amb el té o acompanyant a les postres.

Montse i Júlia