INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
6 taronges grosses
El suc de 4 taronges colat
Pell de ½ taronja sense la part blanca
2 cullerades de suc de llimona
Sucre en pols (optatiu)
PREPARACIÓ
Pelem les taronges a sang i amb un ganivet fem grills evitant la pell. Han de quedar els talls ben polits.
Agafem un cassó i posem aigua a bullir. Escaldem la pell de la taronja uns 7 minuts, la traiem i la deixem refredar. Després la tallarem a tires molt fines.
En un bol, anirem posant els talls de taronja i la pell finament tallada per sobre. Escamparem el sucre i acabarem cobrint amb el suc de les taronges i el suc de llimona. Tapem amb film i conservem a la nevera fins al moment de servir.
El l suc de llimonaés per conservar el gust i el color.
PER SABER-NE MÉS
Podem posar més o menys tires de pell; li donaran un punt amarg que a nosaltres ens agrada. El sucre el deixem al vostre gust. De fet, no en necessiten. Hi ha variants que afegeixen almívar, algun licor...
Nosaltres hem volgut fer unes postres agra
dables i refrescants, amb el gust natural de les taronges.
RESULTAT A TAULA
Fruita de temporada, bona, sana i natural. Que vagi de gust!
Montse i Júlia