Taronja a la taronja

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

6 taronges grosses 
El suc de 4 taronges colat
Pell de ½ taronja sense la part blanca
2 cullerades de suc de llimona

Sucre en pols (optatiu)

 
PREPARACIÓ

 Pelem les taronges a sang i amb  un ganivet fem grills evitant la pell. Han de quedar els talls ben polits.

 Agafem un cassó i posem aigua a bullir. Escaldem la pell de la taronja  uns 7 minuts, la traiem i la deixem refredar. Després la tallarem a tires molt fines.
 En un bol, anirem posant els talls de taronja i la pell finament tallada  per sobre. Escamparem el sucre i acabarem cobrint amb el suc de les taronges i el suc de llimona. Tapem amb film i conservem a la nevera fins al moment de servir.
El l suc de llimonaés  per conservar el gust i el color.

PER SABER-NE MÉS

Podem posar més o menys tires de pell; li donaran un punt amarg que a nosaltres ens agrada. El sucre el deixem al vostre gust. De fet, no en necessiten. Hi ha variants que afegeixen almívar, algun licor...
Nosaltres hem volgut fer unes postres agra

dables i refrescants, amb el gust natural de les taronges.

RESULTAT A TAULA

Fruita de temporada, bona, sana i natural. Que vagi de gust!

Montse i Júlia