INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
1 Tall de salmó gran o dues rodelles
1 llimona
1 llima
1 mandarina
Oli d'oliva verge extra
1 culleradeta de pebre en gra
1 patata
1 ceba de Figueres
Mostassa en gra
Sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Agafem mitja llimona, mitja llima, mitja mandarina, les espremem i en fem suc.
Les altres meitats les tallem a rodelles i reservem.
Fem una vinagreta amb el suc dels cítrics, l'oli, la sal i el pebre amb gra. Posem el doble d'oli que de cítrics.
Pelem la patata, la tallem a rodanxes i reservem.
Pelem la ceba, la tallem a la juliana i reservem.
Pinzellem el salmó amb la vinagreta, amb una mica de mostassa i reservem.
Escalfem el forn a 180 ºC.
En una safata de forn posem les patates, posem al damunt la ceba i afegim 2/3 parts de la vinagreta. Enfornem durant 30-35 minuts.
Traiem la safata del forn, posem el peix que tenim amanit i posem al damunt les rodelles de cítrics.
Tornem a posar la safata al forn i ho deixem 15 minuts més.
Servim acabat de fer.
PER SABER-NE MÉS
Podem variar els cítrics i fer la vinagreta en funció del que tinguem a casa.
LA RECEPTA EN UN MINUTVIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un plat de peix lleuger i diferent. Boníssim!
Montse