INGREDIENTS
1 porro
1 ceba
1 nap
1 xirivía
1 pastanaga
1 remolatxa
2 o 3 fulles de col
2 o 3 grans d'all
1 branca de farigola
La pell d'una poma vermella
1 o 2 fulles d'api
1 1/2 l d'aigua mineral o filtrada
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem les verdures: Ceba, nap, xirivia, pastanaga i remolatxa les tallem en dos o tres trossos.
Posem totes les verdures dins d'una olla i les cobrim amb el litre i mig d'aigua (si les verdures són grosses afegim fins a dos litres).
Posem l'olla al foc i bullim 30 o 40 minuts.
Salem amb moderació al final de la cocció.
Colem el brou i ja el tenim a punt.
VIDEORECEPTA
La recepta en 1 minut
PER SABER-NE MÉS
Aquest és un brou ric en minerals, depuratiu, d'aquells que curen. Podem tallar les verdures petites i servir-les amb el brou o, si ve de gust, fer-ne puré.
RESULTAT A TAULA
Boníssim, saludable i a més té un color preciós; un brou de disseny!
Júlia