INGREDIENTS
500 g de pop aprox.
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1/2 ceba tendra
Julivert picat
1 gra d'all
3 cullerades de vinagre de Xerès
9 cullerades d'oli d'oliva verge extra.
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem el pop i el coem tal com indiquem al post, el pop com bullir-lo.
Un cop cuit el deixem refredar, el tallem petit i el reservem.
Tallem el pebrot verd, el vermell, la ceba i el tomàquet ben petits. Piquem l'all i el julivert.
Preparem la vinagreta
En un pot de vidre posem l'oli, el vinagre, la sal i el pebre. El tapem, remenem bé i reservem.
En un bol barregem les verdures, hi afegim el pop, ho amanim amb la vinagreta i barregem bé
Ho deixem a la nevera un mínim de 30 minuts i ja el podem servir.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta és la recepta del salpicón de pulpo. Si fem pop a la gallega, podem aprofitar el cap i la part més prima de les potes per fer aquesta recepta. Tindrem un entrant més per servir.
VIDEORECEPTA
La recepta en 2 minuts
RESULTAT A TAULA
Un plat fresc per l'estiu. El podem servir com a aperitiu, d'entrant o com una amanida al mig de la taula. Què vagi de gust.
Montse i Júlia