Amanida de tomata amb burrata i oli d'alfàbrega

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 burrata
Tomàquets
Oli d'oliva verge extra
Sal Maldon o similar
Unes fulles d'alfàbrega


PREPARACIÓ
Per fer l'oli d'alfàbrega
Al vas de la batedora posem uns 100 ml d'oli i 8 fulles d'alfàbrega.
Triturem lleugerament i reservem en un pot de vidre a la nevera.


Per muntar l'amanida
Traiem la burrata del seu envàs, escorrem l'aigua i la tallem en dues parts; la posem al mig de la plata.
Rentem i tallem els tomàquets al nostre gust i els posem al voltant.
Amanim amb l'oli d'alfàbrega i la sal. 


PER SABER-NE MÉS
Podem fer aquesta amanida amb diferents varietats de tomàquet. Resulta una delícia menjar el tomàquet amb porcions de burrata a sobre de torrades o d'un bon pa. Els tomàquets i la burrata han d'estar ben freds.


VIDEORECEPTA

La recepta en 1 minut

 

RESULTAT A TAULA
Fàcil, bona i refrescant. El secret de les coses senzilles: ingredients de qualitat.


Júlia i Montse