Amanida de cogombre amb salsa de iogurt

INGREDIENTS
2 cogombres
4 tomàquets cherry tipus pera

Per a la salsa:
El suc de ½ llimona
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
Sal
4 o 5 fulles de menta
½ iogurt natural

1 gra d'all

 

PREPARACIÓ
Pelem el cogombre, els tomàquets i els tallem  a rodanxes.
Ho posem ben posat en una plata tal com veieu a la foto.

Preparació de la salsa:
Piquem l'all i les fulles de menta ben petit.
Ho barregem en un bol amb el suc de llimona, l'oli, la sal, l'all i el iogurt.
Ho deixem una estona a la nevera perquè la salsa sigui ben fresca.

Servim l'amanida i la salsa en un bol a part.

 

PER SABER-NE MÉS
El cogombre  ha estat molt apreciat des de l'antiguitat a la cuina mediterrània per les seves qualitats refrescants.  Té una elevada proporció d'aigua. També és ric en vitamina C.

RESULTAT
Amanida molt estiuenca.

 

Montse