INGREDIENTS
2 cogombres
4 tomàquets cherry tipus pera
Per a la salsa:
El suc de ½ llimona
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
Sal
4 o 5 fulles de menta
½ iogurt natural
1 gra d'all
PREPARACIÓ
Pelem el cogombre, els tomàquets i els tallem a rodanxes.
Ho posem ben posat en una plata tal com veieu a la foto.
Preparació de la salsa:
Piquem l'all i les fulles de menta ben petit.
Ho barregem en un bol amb el suc de llimona, l'oli, la sal, l'all i el iogurt.
Ho deixem una estona a la nevera perquè la salsa sigui ben fresca.
Servim l'amanida i la salsa en un bol a part.
PER SABER-NE MÉS
El cogombre ha estat molt apreciat des de l'antiguitat a la cuina mediterrània per les seves qualitats refrescants. Té una elevada proporció d'aigua. També és ric en vitamina C.
RESULTAT
Amanida molt estiuenca.
Montse