INGREDIENTS
Enciam i fulles verdes de diferents varietats
Fulles de menta
Alvocat
Maduixes
Anacards torrats
Oli d’oliva verge extra
Sal
Llimona
PREPARACIÓ
Rentem I centrifuguem les fulles verdes. Tallem l’alvocat a làmines al nostre gust. Rentem i eixuguem les maduixes, tallem el capoll i les tallem en dos o quatre talls segons la mida.
En una safata posem tots els ingredients de manera que ens quedi una presentació ben maca.
Ho amanim amb l’oli, la sal i unes gotes de llimona. Acabem afegint-hi els anacards.
PER SABER-NE MÉS
Podem fer aquesta amanida amb brots verds de bossa o triar nosaltres les parts més tendres de diferents tipus d’enciams, escarola o xicòria. Prepareu-la al moment. Trieu enciams frescos i tendres.
RESULTAT A TAULA
Vistosa, original, fàcil, aromàtica i boníssima. Una combinació de sabors que us encantarà. Aquesta amanida fa una olor de menta fantàstica. Que més voleu!
Júlia i Montse