INGREDIENTS
Enciam de diferents varietats
Poma
Pastanaga
Maduixes
Nous
Oli d’oliva verge extra
Sal
Llimona
PREPARACIÓ
Rentem i centrifuguem l'enciam. El tallem al nostre gust. Rentem i eixuguem les maduixes, retirem el capoll i les tallem en dos o quatre talls segons la mida.
Tallem la poma a làmines i l'amanim amb llimona per evitar que s'oxidi.
Rentem les pastanagues, les pelem i les fem a bastonets.
En una safata posem tots els ingredients, de manera que ens quedi una presentació ben maca.
Ho amanim amb l’oli, la sal i unes gotes de llimona. Acabem afegint-hi les nous trencades.
PER SABER-NE MÉS
Podem fer aquesta amanida amb diferents tipus d’enciams, escarola o xicòria. S'ha de fer al moment. Hem de triar enciams frescos i tendres.
RESULTAT A TAULA
Vistosa, original i fàcil. Una combinació de sabors que us encantarà. Que vagi de gust!
Júlia i Montse