INGREDIENTS PER A UNA AMANIDA
1 mango
1 alvocat
100 g de pernil ibèric tallat molt fi
Per a la vinagreta
Oli d'oliva verge extra
Vinagre chardonnay
Sal
Pebre negre
PREPARACIÓ
Preparem la vinagreta
En un pot de vidre posem 1 part de vinagre i 3 parts d'oli d'oliva. Afegim poca sal, tapem, sacsegem bé i reservem.
Pelem el mango, el laminem i el posem a la safata.
Obrim l'alvocat per la meitat, retirem el pinyol. Amb una cullera retirem la polpa, el laminem i el posem sobre el mango.
Amanim al gust amb la vinagreta,
Repartim per sobre el pernil i servim.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta és una recepta d'una bona amiga nostra, la Silvia Bernet.
A l'estiu, podem preparar la mateixa amanida amb préssec.
VIDEORECEPTA
La recepta en 1 minut
RESULTAT A TAULA
Una amanida vistosa, molt bona i original.
Júlia i Montse