INGREDIENTS
1 tomata gran
1 bola de burrata
Musclos en escabetx, fets a casa o en conserva
1/4 de ceba de Figueres
Ametlla laminada
Sal Maldon
Pebre negre
Oli d'oliva verge extra
Unes fulles d'api o d'alfàbrega fresca
PREPARACIÓ
Musclos en escabetx
Si els voleu preparar a casa, mireu el post de musclos en escabetx.
També podeu comprar una conserva de qualitat.
Rentem la tomata i la tallem a làmines.
Escorrem la burrata i reservem.
Pelem i piquem la ceba a daus molt petits (brunoise).
Posem una paella al foc i torrem l'ametlla laminada. Ho farem amb compte, es torra de seguida.
Muntem el plat
Posem una base de tomata, l'amanim amb oli d'oliva i sal Maldon.
Al damunt hi posem la burrata, oberta. L'amanim al gust amb l'escabetx i oli d'oliva verge extra.
Repartim els musclos, la ceba de Figueres, la sal Maldon, el pebre i les ametlles. Acabem amb unes fulles d'api o d'alfàbrega i llestos!
PER SABER-NE MÉS
Aquesta amanida la va preparar la Sílvia, una amiga nostra, per a la revetlla de Sant Joan. Ens va agradar i aquí la teniu.
RESULTAT A TAULA
Una altra amanida d'estiu, vistosa i bona!
Montse i Júlia