INGREDIENTS
1 pollastre tallat a octaus
Samfaina
1 ceba de Figueres
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Netegem el pollastre, el deixem ben polit i el salpebrem.
En una cassola que pugui anar al forn, posem oli i enrossim el pollastre. Quan el tinguem ros, apaguem el foc.
Preescalfem el forn a 190 ºC.
Tallem una ceba a trossos, l'afegim al pollastre i ho posem de nou al forn 20 minuts a 190 ºC.
Passat aquest temps, retirem la cassola del forn, traiem tot el suc de la cassola i separem l'oli del suc.
Incorporem el suc al pollastre.
L'oli l'aprofitarem per fer la samfaina. Us deixem l'enllaç a la recepta de samfaina.
Un cop feta la samfaina, l'afegim al pollastre, tapem la cassola i la tornem a posar al forn 15 minuts a 190 ºC
Piquem l'all i el julivert i el posem sobre el pollastre quan el traiem del forn.
PER SABER-NE MÉS
Aquest plat, reposat millora.
VIDEORECEPTA
La recepta en un minut
RESULTAT A TAULA
Un clàssic de la cuina catalana. Per sucar-hi pa.
Júlia i Montse