INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 conill
4 botifarres
2 pastanagues
1 ceba
1 cabeça d'alls
1 pebrot verd
Oli d'oliva verge
1 copa de brandi
1 fulla de llor
½ branca de canyella
Pebre negre mòlt
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Salpebrem el conill tallat a octaus i reservem.
Pelem les pastanagues, les deixem senceres i reservem. Rentem el pebrot i el deixem sencer. Pelem la ceba i la tallem per la meitat.
En una cassola posem un bon raig d'oli i, en fred, hi afegim el conill, les botifarres, les verdures, la cabeça d'alls sencera, la canyella i la fulla de llor.
Escalfem la cassola, tapem i deixem coure uns 40 minuts.
A mitja cocció, quan comenci a quedar rossa la part de sota, li donem la volta i hi afegim el brandi.
Deixem evaporar, sacsegem, deixem coure uns minuts més i ja ho tenim a punt.
És més bo si es cuina amb antelació i ho deixem reposar.
PER SABER-NE MÉS
Si cargolem les botifarres per la meitat i les tallem, ens quedaran més petites. Va millor a l'hora de repartir i servir el plat. Si sacsegem la cassola, evitarem que el conill s'aferri.
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un clàssic de la cuina catalana per llepar-vos els dits.
Montse i Júlia