Coca de tomàquet amb mostassa i formatge

INGREDIENTS PER A UNA COCA

1 pasta de full quadrada o rodona
4 o 5 tomàquets madurs, però forts
4 cullerades de mostassa de textura fina
150 g de formatge Cheddar a llesques fines
Sal
Orenga o alfàbrega

150 g de bacó tallat a tires, opcional

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Pelem els tomàquets, els tallem a rodanxes i els reservem.
Desenrotllem la pasta de full deixant a sota el seu paper i la posem a plata del forn.
La punxem amb una forquilla perquè no s'infli i l'untem amb la mostassa.
Sobre la mostassa hi posem el formatge cobrint tota la superfície de la pasta de full.
Si hi volem bacó, el saltem tallat a tires i el posem sobre el formatge.
Acabem amb rodanxes de tomàquet tallades a mig centímetre d'ampla.
Finalment hi posem sal i força orenga.
Entrem la plata al mig del forn calent a 200º C, escalfor a dalt i a baix, uns 20 o 30 minuts.
Ha de quedar la base ben cuita i les vores daurades. 
La deixem refredar i servim a temperatura ambient.

PER SABER-NE MÉS
Recepta coca Anne de la Mireia Carbó, explicada a Rac1. La recepta original no porta bacó, aquesta en porta. 
Es pot fer amb formatge Edam o similar, també amb pasta brisa o base de pizza. Podem utilitzar la mostassa que vulguem.

RESULTAT TAULA
Una coca amb un contrast de gustos molt original. Boníssima, fàcil i ràpida de fer.

Júlia i Montse