INGREDIENTS BÀSICS
Pa de motlle, Crema de llet per cuinar, Mantega i Gelatina (opcional)
PREPARACIÓ PRÈVIA PER A TOTS ELS TIPUS DE CANAPÈS
Primer preparem les llesques de pa de motlle. Untem el pa amb l'ajuda d'un pinzell, primer amb nata líquida i després amb mantega fosa. Un cop fet això, preparem les diferents varietats de canapès.
Els podem acabar amb gelatina.
FOIE-GRAS SEMICUIT I OU DE GUATLLA
INGREDIENTS PREPARACIÓ |
SOBRASSADA
INGREDIENTS
|
PATÉ DE BOLETS
INGREDIENTS 100 g de ceba, 75 g de porro, 75 g de bolets frescos per al paté i uns quants més per decorar els canapès, 125 g de formatge fresc tipus Philadelphia, 37 g de nata, un punt de sal i 15 g d'oli. PREPARACIÓ Amb sistema tradicional Piquem la ceba i el porro i el saltem a foc suau. No ha de quedar ros. Afegim els bolets i continuem coent a foc suau, deixem que absorbeixin l'aigua. Després afegim el formatge, la nata i coem uns minuts més. Ho passem tot al vas de la batedora i ho triturem fins que ens quedi la textura desitjada. |
|
Amb Thermomix |
|
PREPARACIÓ DEL CANAPÈ |
ALL TENDRE I PURÉ DE MONGETES
INGREDIENTS
|
SALMÓ, OU DUR I COGOMBRETS
INGREDIENTS
|
PATÉ DE TONYINA I TOMÀQUET SEC AMB ESPÀRRECS
INGREDIENTS Tonyina en conserva, maionesa, espàrrecs en conserva petits i tomàquets secs amb oli. PREPARACIÓ Escorrem la tonyina, reservem algun tall sencer per decorar i la resta la posem dins del vas de la batedora. Afegim 2 tomàquets secs tallats a trossos i la maionesa. Comencem amb 1 cullerada de maionesa i en funció de la textura que vulguem n'afegim més. Untem la llesca de pa amb el paté de tonyina i la tallem en 4 talls, posem al damunt un espàrrec i tomàquet tallat a tires o picat. |
PER SABER-NE MÉS
El fet d'untar el pa amb crema de llet i mantega fosa fa que els canapès quedin més amorosos. En funció del que tingueu i de la imaginació que hi poseu, podeu fer moltes varietats.
Preparar els tomàquets secs en oli és molt fàcil, us deixem l'enllaç on us expliquem com preparar-los.
RESULTAT A TAULA
Uns canapès fàcils, diferents i bons.
Montse i Júlia