Carpaccio de bacallà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
500 g de bacallà dessalat
700 g de tomàquets
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre negre mòlt
Olivada

 PREPARACIÓ
Demanem a la bacallaneria que ens tallin el bacallà laminat per fer carpaccio. Rentem els tomàquets i els ratllem.
Agafem una plata de servir o plats individuals. Primer fem una base amb el tomàquet ratllat, el salpebrem lleugerament i l'amanim amb oli.
A sobre del tomàquet, anem posant les làmines de bacallà amb cura.
Acabem el plat amanint amb l'oli i olivada al gust.
Servim ben fred.

PER SABER-NE MÉS
Podem tallar i preparar els filets de bacallà a casa. Comprem un llom de bacallà dessalat i el congelem. El podem tallar ben fi quan es comença a descongelar; hem d'estar al cas. Ho podem fer amb un bon ganivet o amb la talladora d'embotit.

RESULTAT
Bo, fresc, ràpid i molt fàcil de fer. 

Júlia i Montse