INGREDIENTS
600 g de carbassó
150 ml d'oli d'oliva verge extra
3 grans d'all
1 cullerada de tàperes
Julivert
Sal
Pebre rosa en gra
Un bitxo o oli picant
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem el carbassó, el tallem a rodelles o a tires, salem i reservem.
Preparem el marinat
Piquem els grans d'all i reservem.
Esbandim les tàperes, les deixem escórrer, piquem i reservem.
Rentem el julivert, l'eixuguem i el piquem.
En un bol barregem l'all, les tàperes, el julivert, la sal, el pebre, 150 ml d'oli i el bitxo o l'oli picant.
Amb l'oli picant es més fàcil donar-li el punt de picant que vulguem.
Pinzellem el carbassó amb l'oli del marinat i el deixem 10 minuts.
El fregim per tandes fins que quedi ros. El posem a la safata on el servirem.
L'amanim amb el marinat i el deixem reposar a la nevera unes 6 hores.
PER SABER-NE MÉS
El podem servir com a aperitiu, entrant o acompanyament.
VIDEORECEPTA
La recepta en 2 minuts
RESULTAT A TAULA
Senzill i brutal!
Montse i Júlia