INGREDIENTS BÀSICS
Pa de motlle
Crema de llet per cuinar
Mantega
Gelatina, opcional
PREPARACIÓ PRÈVIA PER A TOTS ELS CANAPÈS
Primer preparem les llesques de pa de motlle. Amb un pinzell untem el pa, primer amb nata líquida i després amb mantega fosa. Un cop fet això, preparem les diferents varietats de canapès.
Els podem acabar amb gelatina.
CANAPÈS DE FOIE MICUIT I AVELLANA
Ingredients
Paté de fetge d'ànec
Avellanes torrades
Crema de formatge tipus Philadelphia o similar
PREPARACIÓ
Untem la llesca amb el paté, la tallem en 4 talls quadrats i cada quadrat en 2 triangles. Hi posem un punt de formatge i l'avellana.
CANAPÈS DE SOBRASSADA I FORMATGE
INGREDIENTS
Crema de sobrassada
Formatge ratllat
Mel
PREPARACIÓ
Untem la llesca amb sobrassada, la tallem en 4 quadrats, hi posem formatge ratllat i, abans de servir, un fil de mel.
PERNIL DOLÇ I FORMATGE
INGREDIENTS
Crema de formatge tipus Philadelphia o similar
Formatge tallat fi
Pernil dolç
Nous
PREPARACIÓ
Untem la llesca amb la crema de formatge, hi posem el tall de formatge, a sobre el pernil dolç. Tallem la llesca en 4 parts, llargues, hi posem un punt de crema de formatge i l'acabem amb mitja nou. El guarnim amb la crema de formatge, tal com es veu a la foto.
OU DUR I ESPÀRRECS
INGREDIENTS
Maionesa
Ou dur ratllat
Espàrrecs en conserva, petits
Cogombrets en vinagre
PREPARACIÓ
Untem la llesca amb maionesa, hi posem l'ou dur ratllat, la tallem en 4 quadrats, posem un espàrrec partit per la meitat i guarnim amb un cogombret.
PER SABER-NE MÉS
El fet d'untar el pa amb crema de llet i mantega fosa, fa que els canapès quedin més amorosos. Si al final els acabem amb gelatina, els hi donarem un toc més lluent i es conservaran més temps sense que quedin secs. Per fer l'acabat amb gelatina, hem de seguir les instruccions del fabricant.
RESULTAT A TAULA
Uns canapès fàcils, econòmics i ben bons.
Montse i Júlia