INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

500 g de càntera
Sal Maldon
Pebre negre mòlt
Llimona
Oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

Netegem el peix, l'obrim per la meitat i traiem l'espina. 
Congelem els lloms un mínim de 48 hores.
Abans de descongelar totalment i amb la pell a sota, tallem filets molt prims, com carpaccio, i els posem en una safata.
Pinzellem el peix amb suc de llimona. Salpebrem al gust i el deixem 30 minuts a la nevera. 
El traiem uns minuts abans de servir i l'amanim amb l'oli d'oliva.

PER SABER-NE MÉS

Preparem un peix cru, per evitar l'anisakis, és recomanable congelar la cànetra 48 h. També ho podem tallar amb la talladora d'embotits a mig descongelar. Encara queda millor.

La càntera és un peix d'escata. El podem substituir per dorada, besuc, dèntol, etc.

 

LA RECEPTA EN UN MINUT

Llampuga marinadaVIDEORECEPTA DE LLAMPUGA 

 

 

RESULTAT A TAULA

La podem menjar com a aperitiu, com a entrant o acompanyada amb pa amb tomàquet.

Montse i Júlia