INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
400 g bacallà remullat
1 ou
2 cullerades de brandi
25 ml de llet
2 cullerades de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
2 alls
Julivert
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Escorrem bé el bacallà i l'esqueixem amb els dits.
Tastem de sal i, si cal, el passem per aigua per deixar-lo al punt.
Batem l'ou i el reservem.
Piquem l'all i reservem.
Piquem el julivert petit.
En un bol de mida adient, barregem tots els ingredients.
Afegim el llevat al final.
Ha de quedar una massa irregular i no massa espessa.
Posem oli abundant en una paella i un cop és ben calent, agafem porcions de la massa amb una cullereta de cafè.
Fregim per tandes i deixem escòrrer l'oli sobre paper de cuina.
Servim ràpidament.
PER SABER-NE MÉS
Ho podem tenir preparat i fer la barreja al moment de coure. Es fan de seguida. Si al fregir la primera tanda veiem que la pasta no està al punt, podem afegir llet o farina i corregir-ne la consistència.
LA RECEPTA EN UN MINUT
RESULTAT
Uns bunyols de bacallà fàcils i bons que desapareixeran al moment de servir-los a taula!
Montse i Júlia