INGREDIENTS
Salmó tallat a filets fins, sense pell ni espines
Oli d'oliva verge extra
Vinagre de sidra
Sal
Pebre blanc mòlt
Pebre negre en gra
Pebre vermell en gra
Pebre verd en gra
Pebre blanc en gra
Anet sec
Estragó sec
PREPARACIÓ
Demanem a la peixateria que ens filetegin el salmó.
Agafem un recipient de vidre de la mida adient per al salmó que hem de fer.
Anem posant capes de salmó i ho anem cobrint amb el vinagre, capa per capa. Això ho fem perquè tots els filets quedin amarats amb el vinagre.
Ho entrem a la nevera 2 o 3 hores.
Preparem un recipient de vidre net, l'oli, les herbes, la sal i els pebres.
Traiem els filets de salmó del vinagre amb cura i els anem posant per capes.
Salem cada capa, hi posem el pebre blanc mòlt, l'anet, l'estragó i hi escampem grans dels 4 pebres.
Quan tenim tot el salmó amanit, el cobrim amb l'oli, el tapem i el guardem a la nevera.
RESULTAT A TAULA
La feina més feixuga ens la fan a la peixateria. És un plat molt fàcil, el podem fer amb antelació i és molt lluït. Aquest salmó també el podem fer amb vinagre d'estragó i podem variar els pebres i les herbes al nostre gust.
Júlia i Montse