2015 / Setembre


Hem quedat finlistes del concurs de la Fira del porc de Manlleu. El concurs ha estat organitzat per la revista Cuina.

Com a finalistes , la Revista Cuina ens han convidat a la fira de Manlleu per gaudir del Dia Cuina. 
La Revista Cuina ens va preparar activitats diverses, el seu director Josep Sucarrats ens esperava a la plaça on ens vam trobar amb la resta de companys bloggers finalistes:

M’agrada cuinar – Delícies Culinarias Cris - Roba Bruta Fem Cuinetes – Catapunchinpun – April’s Kitch – Acabat de fer – Tot es bo al que l’olla cou – Un Tast d’Ucraïna – Kilòmetre0.cat  – La pasta per als Catalans -Cuinejar – La fonda Deza – Pa de Nous – Meri Cuinetes - La Cuina de la Mussola - Bon Profit – Delicies del rebost – Sara Sanz Borràs – No tot son postres a la cuina – Ara cuina – The Menjar

Faltaban 3 blogs finalistes que no van poguer assistir a la trobada: La Cuina Violeta – Food&Cakes by GB – Los cerezos en flor -

El dia va començar a les 10,00h al Museu Industrial de Ter,  una visita molt interessant.  El seu  director Carles García  ens ensenya i explica les instal·lacions.
El Museu s'assenta sobre l'edifici que va ser lla fàbrica Josep Sanglas i germans, indústria tèxtil.  En aquesta colònia hi havia també les cases dels treballadors.

 

 

 

 

 

 

Taller de cuina amb Pep NoguéDesprés del  Museu  anem al Mercat de Manlleu on  ens esperava  el Pep Nogué   que ens va fer un showcooking- 

Després tots plegats vam anar a dinar al Sambucus , un  bon menú amb bona companyia. 

 

 

 

 

 

 

I per acabar, un dels moments més esperats, es van anunciar els blogs premiats:

Cuina Tradicional, Rosa del Blog Bon Profit, amb el seu plat “faves i pèsols amb sofregit de calçots i alls tendres”

Cuina Creativa, Montse del Blog La Cuina de la Mussola, “Cruixent de mongetes amb duet de botifarres i reducció de crema d'avet”

Cuina Saludable, Montse de Roba Bruta Fem Cuinetes, “Botifarra esparracada amb Ratatolha”

 

Felicitats companyes!