INGREDIENTS
6 pomes golden
1 pell de llimona
1/2 canó de canyella
Un pols de sal
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Preparem una cassola de mida adient i que la tapadora ajusti bé.
Pelem les pomes, traiem el cor i les tallem a trossets. Les posem a la cassola amb la pell de la llimona, la canyella i el pols de sal.
Tapem la cassola i encenem el foc. Comencem la cocció a foc molt baix i l'apujarem molt lentament. No afegirem aigua.
Deixarem bullir uns 30 minuts, fins que la poma sigui ben cuita.
Retirarem la canyella i la pell de llimona.
Triturarem amb batedora fins a obtenir una textura fina.
Tapem de nou, deixem coure uns minuts més i apaguem el foc.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta compota no té res més que poma i el gust que li dona la canyella i la llimona. Tampoc afegim aigua; la poma es cou amb el seu suc. El pols de sal accentua el dolç natural de la poma.
RESULTAT A TAULA
Deliciosa, saludable i de fàcil digestió. Us agradarà!
Júlia