INGREDIENTS
Tomàquets secs
Oli d'oliva verge extra
Alls
Romaní
Farigola
Marduix
Pebre negre en gra
Pebre blanc en gra
1 fulla de llor
PREPARACIÓ
Posem un pot amb aigua mineral a bullir i escaldem els tomàquets secs 2 o 3 minuts.
Els deixem escórrer i els acabem d'assecar a sobre d'un drap de cuina.
Preparem pots de vidre ben nets i escaldats.
Posem els talls de tomàquet alternant amb els alls, els grans de pebre i les herbes al nostre gust; tal com es veu a la foto.
Omplim els pots amb oli fins al coll, tapem i deixem reposar en un lloc fresc i sec 24h.
Passat aquest temps, els guardarem a la nevera.
PER SABER-NE MÉS
Ho podem fer tot l'any. Ho podem utilitzar per posar a les amanides, pasta, arrossos, guarnicions i també combina molt bé amb formatge. Es conserva a la nevera setmanes. L'oli agafa un gust molt bo i el podem utilitzar per amanir.
LA RECEPTA EN UN MINUT
RESULTAT A TAULA
Un bon recurs culinari per tenir sempre a mà. Us suggerim fer-ne uns quants pots per fer un regal diferent i personalitzat.
Júlia