INGREDIENTS
Calçots
Salsa de calçots (preparació de la salsa)
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Encenem el forn, la part de baix, a 200 °C. Tallem les arrels dels calçots, els pelem, els tallem deixant un tros de verd i els passem per aigua. Els deixem escórrer. Preparem una safata de forn i hi posem els calçots; tal com es veu a la foto. Els deixem coure uns 10-15 minuts . El temps de cocció depèn de la mida. Agafem un calçot i comprovem si està tou. Seguidament encenem la part de dalt del forn fins que quedin una mica daurats (uns 5 minuts més). Traiem del forn i servim calents acompanyats de la seva salsa.
PER SABER-NE MÉS
No hi ha res com una calçotada a l'aire lliure amb un bon foc. Però, si en volem menjar a casa, aquesta és una bona opció. Surten molt bons. Recepta i consells de l'Assumpta de Can Montells
VIDEORECPTA
RESULTAT A TAULA
Una calçotada fàcil, neta i bona. Si no podeu anar al camp, feu-la a casa. Que vagi de gust!
Montse i Júlia