INGREDIENTS
Patates mitjanes
Oli d'oliva verge extra
Sal
All
Julivert
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem bé les patates. Les courem amb pell.
Les punxem amb un escuradents diverses vegades per facilitar-ne la cocció.
Les emboliquem amb paper film. Fem unes 3 capes per evitar que es trenqui durant la cocció.
Les posem al microones a màxima potència 10 minuts.
Mentrestant, preparem la salsa d'all i julivert. Agafem el morter, hi posem un all laminat, salem, afegim el julivert tallat petit i ho piquem bé. Afegim l'oli, remenem i reservem.
Passat el temps de cocció, esperem uns minuts per no cremar-nos. Desemboliquem les patates i les tallem per la meitat.
Les servim calentes, amanides amb la salsa.
PER SABER-NE MÉS
Nosaltres hem fet servir patates d'uns 120 grams. Les d'aquesta mida, amb 10 minuts de cocció queden perfectes.
Si heu de fer-ne moltes, no ompliu molt el microones. Millor fer-les per tandes.
VIDEORECEPTA
La recepta en 1 minut
RESULTAT A TAULA
Unes patates fàcils i bones. Ideals per acompanyar plats de peix o de carn.
Júlia i Montse