INGREDIENTS
1 coliflor
Vinagre de vi blanc
Sal
Aigua mineral
PREPARACIÓ
Rentem el bròquil, retirem els troncs i deixem la part de la flor.
Posem una olla al foc i, quan bulli, l'escaldem 30 segons.
El retirem amb l'escumadora i el posem en un bol amb aigua i gel per aturar la cocció. L'escorrem i reservem.
Fem una barreja d'aigua mineral i vinagre a parts iguals, afegim un grapat de sal i barregem bé.
En pots de vidre ben nets, hi posem el bròquil ben premut.
Omplim el pot amb la barreja fins a dalt de tot i tapem. Ho deixem 3 setmanes i ja el tenim llest per menjar.
PER SABER-NE MÉS
Es conserva molt de temps.
Quan comprem el bròquil, ha de ser ben blanc i de textura forta. Si és tou o tenir algun punt fosc a la superfície, no és fresc.
RESULTAT A TAULA
Un envinagrat casolà fàcil de fer, ideal per acompanyar les amanides.
Que vagi de gust!
Montse