Carbassó marinat kilometre0.cat

INGREDIENTS
600 g de carbassó
150 ml d'oli d'oliva verge extra  
3 grans d'all
1 cullerada de tàperes
Julivert
Sal
Pebre rosa en gra
Un bitxo o una mica d'oli picant

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem el carbassó, el tallem a rodelles o a tires, salem i reservem.


Preparem el marinat
Piquem els grans d'all i reservem.
Esbandim les tàperes, les deixem escórrer, piquem i reservem.
Rentem el julivert, l'eixuguem i el piquem.
En un bol barregem l'all, les tàperes, el julivert, la sal, el pebre, 150 ml  d'oli i el bitxo o l'oli picant. Amb l'oli picant es més fàcil  donar-li el punt de picant que vulguem. 

Pinzellem el carbassó  amb l'oli del marinat i el deixem 10 minuts. 
El fregim per tandes fins que quedi una mica ros i l'anem posant a la safata on el servirem.

L'amanim amb el marinat i el deixem reposar a la nevera 6 hores.


PER SABER-NE MÉS
El podem servir com a aperitiu, entrant o per acompanyar algun altre plat.

VIDEORECEPTA
Carbassó marinat  Kilometre0.catLa recepta en 2 minuts

 

RESULTAT A TAULA

Senzill i brutal!

Montse i Júlia