INGREDIENTS
Patates
1 ceba
Tomàquets
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
Pernil salat
Fulles d'alfàbrega, opcional
PREPARACIÓ
Comencem amb les patates, bullides, al vapor o al microones. Si les bullim, senceres i sense pelar.
Deixem refredar les patates, les tallem a trossos petits i les posem a la safata on les servirem.
Ratllem al damunt la ceba i els tomàquets. Amanim amb oli d'oliva verge extra, sal i pebre.
Reservem a la nevera.
Al moment de servir, posem al damunt el pernil salat esmicolat.
PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta de "Patates fredes" és de la Conxita i l'Anita Ballús, de La Garriga. La filla de l'Anita, l'Anna Soler és qui ens l'ha fet arribar. Ens explica que, aquesta recepta, tenia molt d'èxit i ella i les seves cosines de tant en tant encara la continuen cuinant.
L'hem fet i ens ha agradat. Avui compartim la recepta amb vosaltres.
VIDEORECEPTA
RESULTAT A TAULA
Un plat ben senzill i ben bo!
Montse i Júlia