Patates fredes de la Conxita i l'Anita

INGREDIENTS
Patates 
1 ceba
Tomàquets
Oli d'oliva verge extra
Sal
Pebre
Pernil salat
Fulles d'alfàbrega, opcional

PREPARACIÓ
Comencem amb les patates, bullides, al vapor o al microones. Si les bullim, senceres i sense pelar.
Deixem refredar les patates, les tallem a trossos petits i les posem a la safata on les servirem.
Ratllem al damunt la ceba i els tomàquets. Amanim amb oli d'oliva verge extra, sal i pebre.
Reservem a la nevera.
Al moment de servir, posem al damunt el pernil salat esmicolat.

 

PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta de "Patates fredes" és de la Conxita i l'Anita Ballús, de La Garriga. La filla de l'Anita, l'Anna Soler és qui ens  l'ha fet arribar. Ens explica que, aquesta recepta, tenia molt d'èxit i ella i les seves cosines de tant en tant encara la continuen cuinant.
L'hem fet i ens ha agradat. Avui compartim la recepta amb vosaltres.

VIDEORECEPTA

Patates fredes La recepta en 1 minut

 

RESULTAT A TAULA
Un plat ben senzill i ben bo!

Montse i Júlia