INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
900 g de faves
2 botifarres negres
1 manat d'alls tendres
2 talls de cansalada viada
Sal
Oli d'oliva verge extra
PREPARACIÓ I COCCIÓ
Posem les faves a bullir 15 minuts, les escorrem i les reservem. Tallem la botifarra a rodanxes i la cansalada ben petita. Piquem els alls tendres i els fregim en una paella.
Quan els alls siguin ben cuits, hi afegim la cansalada i la botifarra. Saltem uns minuts, afegim les faves, donem un parell de tombs i ja està llest.
PER SABER-NE MÉS
El temps de bullit de les faves pot variar; depèn com en siguin de tendres. Quan la cella de les faves és negra, no són tan tendres.
Recepta de la Loreto de Sant Hilari, una bona cuinera.
VIDEORECEPTA
La recepta amb 2 minuts
RESULTAT A TAULA
Un plat de faves ràpid i boníssim. Us el recomanem!
Montse i Júlia